Teknik Direktörümüz Tamer Tuna, Kasımpaşa maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Haftaya 16. sırada başladık, içinde bulunduğumuz durum sebebiyle sıralamamızı yukarılara çekmek için kazanmayı fazlasıyla arzuladığımız bir maçtı. 

Kasımpaşa'nın belki de ligde geçişlerde bıraktığı alan adına en dar alanda oynadığı maçta 31 tane orta yaptık ama bu ortaları nasıl kullandığınız tabii ki çok önemli. Ceza sahası içerisinde 8 tane şut pozisyonu yakalayıp sonuç alamamak bizim adımıza üzücü.

Bugün şöyle bir tabloyu gördüm; Göztepe'mizin tutkulu taraftarı, her zaman takımını ileriye taşıyan, oyun anlamında da fark yaratmasını sağlayan taraftarımız bugün de öyleydi kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu devamlılığı sağlamamız gerek çünkü herkesin şuna inanması lazım Göztepe gelecek sezonda da Süper Lig'e devam eden bir takım olacak. Bu konuda çok iddialıyım. Emin olun lig sonunda Ankaragücü maçının ardından burada röportaj yaptığımızda Süper Lig'de gelecek sezonun planlarını konuşuyor olacağız. Neler yapacağımız ile ilgili zaten analizlerimizi yapmıştık. Bu oyun da aslında onun bir karşılığıydı fakat sonuç almak istedik. İlk yarıda girdiğimiz pozisyonlar, direkten dönen top, kenarlara oyunu taşımamız, Kasımpaşa'nın kontra ataklarda ligde en fazla gol bulan takımlardan biri olduğunu düşünürsek o atakları daha 2. bölgede keserek atak sürekliliği sağlamamız bugün topla daha fazla oynamamızı sağladı. 

Bu konuşmalardan ziyade bu maçı kazanan bir Göztepe olarak burada olmak istedik bunu gerçekleştiremedik, üzücü yanı bu. İçinde bulunduğumuz bölgeden bir an önce çıkmak hepimizin arzusu ama söylediğim gibi hiç kimse endişe etmesin ligin son maçında Süper Lig'e devam eden bir Göztepe olacak."