Teknik Direktörümüz Tamer Tuna, Beşiktaş maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Bugünkü karşılaşmaya nasıl başlamamız gerektiğini, nelerle karşılaşabileceğimizi ve oyunumuzun nasıl olması gerektiğini bilerek başladık. İlk yarıda bunu tamamen sağladığımızı düşünüyorum. Ceza sahasında topla buluşma oranımız oldukça yüksekti fakat bunun karşılığını alamadık. Hem Kagawa hem de Ljajic'in yapabileceklerini bilerek alanlarını iyi kapattık. Ön alanda baskıyı olması gereken alanlarda gerçekleştirdik. İlk yarıda gol atabileceğimiz pozisyonları maalesef değerlendiremedik.

İkinci yarıya gol yiyerek başlamamız oyundaki üretkenliğimizi sınırladı ama oyun disiplininden kopmayarak devam ettik. Beşiktaş'ın top rakipteyken daha geniş alanlarda oynadığını bilerek topa sahip olarak hem merkezden hem de kanatlardan oynamaya çalıştık. İkinci yarıda olması gereken Göztepe'nin altında kaldık, yediğimiz erken gol bunda etkili oldu.

Kalan 8 maç ve 24 puan var. Takımımızın ve camiamızın gücünü biliyorum kalan 24 puanlık kısımda ligi lider bitirebilecek potansiyelde bir takıma sahibiz. Bu konuda da kenetlenen bir camiayız. Bugünkü oyunumuzun beni üzen tarafı gerçekleştirebileceklerimizi sınırlı anlamda yaparak buradan mağlup ayrılmamız.