Teknik Direktörümüz Tamer Tuna, Konyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Konyaspor'un pas oyununu ve top rakipteyken alanı daraltarak oynadığını düşünürsek bizim oyunun yönünü ve pas oyunumuzdaki dikine oynayacağımız paslardaki anlayışımızı maalesef çok uzun toplar ile gerçekleştirerek maça başladık. Anlayış olarak doğru fakat maç boyunca yaptığımız 68 uzun pasın 23'ünün isabetli olduğunu düşünürsek ilk yarıdaki oyuna etkimizin ikinci yarı ile farklı olduğunu anlayabiliyoruz. 

İkinci yarıda orta sahadaki pozisyon değişikliğimiz ve 3'lü orta sahaya dönüşümüz ile bu uzun topları pas bağlantıları ile daha dikine ve pozisyon üreterek gerçekleştirdik ve golü bulduk. Golden sonra da maçı kazanabilecek pozisyonları üretmemizi sağladı. 

Axel'in pasında Serdar ile Yasin'in bir pozisyonu var ki.. Sezon başında VAR hakemleri geldi sağolsunlar bize çok da iyi anlattılar bu sistemi. Biz antrenmanlarda bile bazı posisyonlarda ofsaytlar kritik ise devam ettiriyoruz oyunu, oyuncularımızda bu refleksleri oluşturuyoruz. Maalesef hakemin maçı kazanabileceğimiz bu pozisyonu oynatıp sonrasında bakması gerekirdi. Bunlar önemli şeyler. 

Bugün 1 puandan fazlasını kazandık, 1 puan rakam olarak var evet ama esas olarak takımın dönüşünden ötürü mutluyum. Savunma anlayışımızdaki bazı yanlış alışkanlıklarımız var bunları da değiştirdiğimiz zaman biz var olmaya, Süper Lig'i yaşatmaya devam eden bir Göztepe olacağız gelecek sezonda da.

Son olarak bizim beni çok etkileyen, çok güzel bir bestemiz var "Her şeyden öte sevdik biz seni" diye. Maalesef yoldaki kazaya gelmek istiyorum Ankaragücü taraftarlarının yaşadığı. Ankaragücü camiasına baş sağlığı dilemek istiyorum, Allah rahmet eylesin. Çok büyük cefalar çeken taraftarlar onlar var oluşumuzun nedenleri. Bizim taraftarlarımız da öyle büyük bir tutku ile bağlılar takımlarına. Umuyorum ki bundan sonra böyle talihsiz olaylar yaşanmaz."