Teknik Direktörümüz Tamer Tuna, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"1996 yılında hayatını kaybeden Atalay Alsan'ı vefatının yıldönümünde rahmetle anıyorum öncelikle. 

Bugün kazanmak istediğimizi ve bu arzuyu sahada hissettirmek istedik. Bunu zaman zaman önde yaptığımız baskılar ile sağlamaya çalıştık. Ön bölgede topa sahip olduğumuzda kullanabileceğimiz özellikle hem pasör hem de teknik oyuncularımız ile geçişleri gerçekleştiremedik ama oyun verimliliği anlamında iyi bir oyun oynadık.

Bugün hem oyun anlayışımız ile ilgili hem de sahadaki dizilişimiz ile ilgili değişiklikler yaptık. Rizespor'a karşı nasıl oynanması gerektiğini biliyorduk. Onlar da bizi iyi analiz etmişler. Hep bekleyerek oynadılar. Çok pozisyon zenginliği olmayan ama mücadelesi ve oyun disiplini üst düzey bir maç oldu iki takım adına da. Oyuncuların bireyselliği de ortaya çıkmayınca 0-0 sona erdi karşılaşma.

Bu 4 hafta bizim için bir geçiş sürecine dönüştü. Bundan sonraki süreç, Cuma günü oynayacağımız Konyaspor maçıyla başlayacak 30 haftalık dönemde çok farklı bir Göztepe olacak sahada. Hem oyun anlayışıyla hem pozisyon zenginliğiyle hem de attığı goller ile istediğimiz Göztepe'yi izleyeceğiz. Ben bu takımla yaşıyorum ve bunu biliyorum."