Teknik Direktörümüz İlhan Palut, 2-1 galibiyetimiz ile sona eren Beşiktaş karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Camiamızın aylardır hatta yıllardır heyecanla beklediği bir karşılaşmaydı. Yeni stadımızdaki ilk maçımızı Beşiktaş gibi önemli bir rakiple oynadık. Stadımızdaki ilk maçtı, ekstra heyecana neden olacak faktörlerden arındırarak takımımızı saha içindeki futbola yöneltmeye çalıştık. Bugün dönem dönem pas oyununda kendi standartımızın üstünde hatalar yaptık bunun nedenini yeni sahaya adaptasyona ve de muhteşem atmosferin verdiği heyecana bağlıyorum.

Maçın geneline baktığımız zaman net pozisyonlara giren bir takım görüntüsündeydik. İlk 30 dakikada oyunun kontrolü bizdeydi. İkinci yarının son 15 dakikasında oyunu rakibimize verdik. İkinci yarı genellikle orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Rakibimiz 2 pozisyon yakaladı burada da Beto devreye girdi. 

Futbol olarak üstüne eklememiz gereken ayrıntılar vardı ama bunu ilk maçın heyecanına bağlıyorum. Güzel bir galibiyet aldık, devam edeceğiz. Eksiklerimizin farkına varıp bunların üstüne çalışacağız. İlkler zordur ve bunun altından başarıyla kalktı oyuncularım onları tebrik ediyorum. Stadyumda inanılmaz bir atmosfer vardı, taraftarlarımız takımımıza itici güç oldular onlara da teşekkür ediyorum."