Teknik Direktörümüz İlhan Palut, M. Başakşehir karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Her maça olduğu gibi bu maça da önce iyi futbol oynamak daha sonra da puanlar kazanmak için gelmiştik. Başakşehir takımı da 3 haftalık periyodun sonunda kendi sahasında bu duruma bir reaksiyon göstermek isteyecekti bunu bekliyorduk. İlk yarı boyunca bahsettiğim bu reaksiyonu gördük ve maalesef biz buna karşılık veremedik. İlk yarıda oynanan futbol bizim kendi standartlarımızın altındaydı.

İkinci yarıda ise rakibimizin yine atakları oldu ama Göztepe olarak biz de bu ataklara karşılık verdik. Rakibimizi eksik oyuncuyla yakaladığımız pozisyonlar oldu. Sonuç olarak Başakşehir topla çok oynamasına ve ceza sahamız çevresinde çok oyuncuyla gelmesine rağmen net bir pozisyon vermedik, iyi bir savunma yaptık.

Özetle ikinci yarıda takımımızın gösterdiği mücadeleden ve özellikle defans disiplininden memnunum. Tabi ki Göztepe olarak biz saha hangi saha olursa olsun total futbolun gereklerini yerine getirmek istiyoruz, pozisyonlar yakalamak ve heyecan veren bir futbol oynamak istiyoruz. Bu karşılaşmada eksiğimiz buydu."