Aşılarını Olan Taraftarlarımıza Maç Bileti Göztepe'den

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Stadyumlara Giriş Şartları açıklaması doğrultusunda taraftarlarımızın Gürsel Aksel Stadyumu’nda Göztepe’mizi destekleyebilmesi için 2 doz aşısını olması ve son aşı tarihi üzerinden 14 gün geçmiş olması gerekmektedir.

Bu hususta Göztepe Spor Kulübü olarak bir an önce taraftarlarımızla buluşmak için taraftarlarımıza “COVID-19 AŞINIZI OLUN Yeniden Hep Birlikte Olalım!“ çağrısında bulunmuştuk. Taraftarlarımızın yaptığımız çağrıya göstermiş olduğu olumlu yorumlar ile “Yeniden Gürsel Aksel’e” hep birlikte dönebilmek için Yönetim Kurulumuz tarafından alınan karar ile; 20 Ağustos 2021 tarihinden sonra Göztepe Passolig Kartı sahiplerinden 2 doz aşısını olan ve son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren gozte.pe/yndgurselaksele adresine başvuran ilk 500 taraftarımıza, başvurdukları tarihten sonra ki ilk iç saha maçına bilet tanımlanması kararlaştırılmıştır.

Katılım için resmi sitemizden yapılan başvurularda bilet tanımlaması için T.C. Kimlik Numarası, HES kodu ve HES uygulamasından alınacak Aşı Kartı gereklidir.

Haydi Şanlı Şerefli Göztepe Taraftarı!
Aşını ol “Yeniden Gürsel Aksel’e” dönelim!