1.5 sezon sonunda taraftarlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. 7 Ağustos Cumartesi günü 21.45’te Altınordu ile Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacağımız hazırlık maçının bilet satışları 3 Ağustos Salı günü 15.00’de Passolig sistemi üzerinden gerçekleşecek.

2019-2020 sezonunda kombinesi olan taraftarlarımız 3 Ağustos Salı 15.00 ile 5 Ağustos Perşembe 11.00 tarihleri arasında öncelikli ve indirimli bilet satın alabilecekler.

Bilet kalması durumunda 5 Ağustos Perşembe 13.00’te genel satış başlayacak.

Bilet satışları Passolig sistemi üzerinden olacak. Taraftarlarımız 3 bilet alma hakkına sahip olacaklar. Maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecek.

Taraftarlarımız Passolig Kart yenileme ve satın alma işlemlerini Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu Güney Tribünü meydanında bulunan Passolig gişelerinden yapabilirler.

Bilet satışları esnasında Passolig sistemi HES kodu sorgulaması yapacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu'nun belirlediği seyircilerin stadyumlara giriş şartlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://tff.org/default.aspx?pageID=625&ftxtID=35631

Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde:

Öncelikli Satış:

1. Kategori Vip: 125 TL + 12 TL Passolig hizmet bedeli

2. Kategori Vip: 100 TL + 9 TL Passolig hizmet bedeli

3. Kategori: 40 TL + 4 TL Passolig hizmet bedeli

4. Kategori: 35 TL + 3,5 TL Passolig hizmet bedeli

5. Kategori: 30 TL + 3 TL Passolig hizmet bedeli

6. Kategori: 15 TL + 2,5 TL Passolig hizmet bedeli

Genel Satış:

1. Kategori Vip: 200 TL + 18 TL Passolig hizmet bedeli

2. Kategori Vip: 175 TL + 16 TL Passolig hizmet bedeli

3. Kategori: 55 TL + 5 TL Passolig hizmet bedeli

4. Kategori: 45 TL + 4 TL Passolig hizmet bedeli

5. Kategori: 40 TL + 4 TL Passolig hizmet bedeli

6.Kategori: 25 TL + 2,5 TL Passolig hizmet bedeli

Engelli Taraftarlarımızın Dikkatine

Engelli kontenjanı Türkiye Futbol Federasyonu'nun %50 seyirci kapasitesi açıklamasından dolayı 51 koltuktur. Engelli taraftarlarımız biletlerini internet üzerinden yapacakları başvurularla alabilecekler. Böylece engelli taraftarlarımızın kulübe ya da herhangi bir gişeye gitmesine gerek kalmıyor, oturduğu yerden cep telefonu ya da bilgisayarından bilet başvurusu yapabiliyor.

Engelli bilet talep formu 5 Ağustos Perşembe saat 13:00'te https://gozte.pe/engellibileti adresinde açılacaktır. Formu dolduran ilk 51 taraftarımıza bilet tanımlanacaktır.

Peki yeni sistem nasıl çalışıyor?

Öncelikle kulübümüz tarafından tutulan Engelli Taraftar Listesine kayıt olmanız gerekmektedir.

2018-2019/2019-2020 sezonlarında engelli kartı fotokopisini kulübümüze getirerek başvuru yapan taraftarlarımız otomatik olarak bu listeye eklenmiştir. Yeniden kayıt yapmaları gerekmemektedir.

Yeni kayıt olmak isteyen taraftarlarımızın ise Başbakanlık tarafından verilen Engelli Kartı ve Kimlik Kartlarıyla Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'na gelerek bir kereye mahsus kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Bu bölümde refakatçi hakkı bulunan taraftarlarımız(%80 üzeri engeli olan taraftarlarımız/engelli kartında refakatçi hakkı işaretli olan taraftarlarımız) kendi başvurularını yaptıktan sonra refakatçileri için de sisteme bilgi gireceklerdir.

Bilet yüklemeleri yapılacak olan engelli taraftarlarımız kapasite dolduğunda https://gozte.pe/engellibileti sayfasından duyurulacaktır.