Göztepe'miz hazırlık maçında Manisa FK ile karşılaştı. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan karşılaşma 4-1 galibiyetimiz ile sona erdi.

İlk 11’imiz; İrfan Can Eğribayat, Murat Paluli, Dino Arslanagic, Atınç Nukan, Berkan Emir, Atakan Çankaya, Soner Aydoğdu, Yalçın Kayan, David Tijanic, Makana Baku, Cherif Ndiaye.

Yedekler: Arda Özçimen, Balazs Megyeri, Kerim Alıcı, Kahraman Demirtaş, Erkam Kömür, Efe Can Saçıkara, Beykan Şimşek, Lourency Rodrigues, Brown Ideye, Ege Özkayımoğlu, Gökay Eser, Altay Özkan, Tibet Öniz

Manisa FK; Birkan Tetik, Taha Şahin, Kubilay Aktaş, Sadi Karaduman, Özgür Çek, Nizamettin Çalışkan, Hakan Barış, Andre Sousa, Serge Tabekou, Guevin Tormin, Dever Orgill.

Maçtan Dakikalar:

1' Karşılaşmaya Manisa FK başladı. Haydi GÖZTEPE!

33' GOOLLL! Cherif'in ceza sahası dışından vurduğu müthiş şut ile 1-0 öne geçtik.

35' GOOLLL! Baku'nun defans arkasına attığı pasta topla buluşan Cherif ceza sahası içindeki Yalçın'a mükemmel bir pas attı. Topla buluşan Yalçın şık bir vuruş ile durumu 2-0'a getirdi.

44' GOOLLL! Sağ kanatta topla buluşan Murat topu ceza sahası içindeki Soner'e gönderdi. Soner'in mükemmel ortasında Cherif müthiş bir kafa vuruşu ile skoru 3-0'a getirdi.

45' GOOLLL! Manisa FK defansının hatalı pasında araya giren Yalçın topu ceza sahası içine kadar sürdü. Kaleci ile karşı karşıya kalan Yalçın ceza sahası içindeki Soner'e pasını verdi. Soner şık bir vuruş ile durumu 4-0'a getirdi.

İlk Yarı Sonucu: Göztepe'miz 4-0 Manisa FK

46' İkinci yarıya biz başladık. Takımımızda İrfan Can, Baku ve Atınç oyundan çıkarken Megyeri, Lourency ve Kahraman oyuna dahil olan isimler oldu.

52' Göztepe'mizde sarı kart gören isim Yalçın.

58' Göztepe'miz 4-1 Manisa FK, Gol: Demba Diallo

58' Göztepe'mizde sarı kart gören isim Cherif.

59' Takımımızda Murat, Berkan, Tijanic, Soner, Cherif ve Dino oyundan çıkarken Kerim, Erkam, Beykan, Efe Can, Ege ve Ideye oyuna dahil oldu.

73' Göztepe'miz 4-2 Manisa FK, Gol: Anıl Koç

83' Göztepe'mizde Yalçın oyundan çıkarken Tibet oyuna dahil oldu.

84' Gole çok yaklaştık! Defans arkasına atılan pasta topu müthiş süren Lourency ceza sahası içindeki Ege'ye pas verdi. Ege'nin şutunda top direkten döndü.

85' Göztepe'miz 4-3 Manisa FK, Gol: Demba Diallo

89' Göztepe'miz penaltı kullanacak.

90' GOOLLL! Lourency'nin kullandığı penaltı vuruşu ile durum 5-3 oldu.

Maç Sonucu: Göztepe'miz 5-3 Manisa FK