Teknik Sorumlumuz Şakir Özkayımoğlu, Sakaryaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Kardeş takımımız Sakaryaspor'u tebrik ediyoruz. Sahadan mağlubiyet ile ayrıldık o yüzden Göztepe taraftarından özür diliyoruz. Çok üzgünüz.

Hafta içi çalışırken merkezden başlayacak ataklarını Tuğbey ile karşılayıp, kaptığımız toplarla, ani çıkışlarla gol pozisyonu buluruz diye düşündük. Bunu ilk yarıda başardık. İlk yarıda 3-4 pozisyonumuz vardı ama son vuruşları gerçekleştiremedik. Çok çalışıyoruz ama bugün olmadı. İlk yarıda Palmer'dan istediğimiz verimi alamadık. Dino ise rahatsızlandığını söyleyince mecbur değişiklik yaptık. Dino, Atınç ve Emir çok iyi durumdaydı.  İkinci yarıda Dino olmadan başlayınca çok sıkıntı yaşadık. Üretmeye çalıştık, ürettik ama son gol vuruşlarını yapamadık. 

Önümüzde zorlu bir fikstür var. Erzurum'a gidiyoruz, evimizde yine seyircisiz Bandırmaspor maçı, daha sonra Gençlerbirliği maçı için gidiyoruz ve evimizde taraftarımız ile bulaşacağımız Boluspor maçı var. Önümüzde çalışacağımız 1 hafta var. Çok önemli bir deplasman... Bu moralsizlik ile hazırlanmak zor olacak ama üstesinden geleceğiz. 

Şanlı Göztepe taraftarından bugün aldığımız mağlubiyetimiz için özür diliyoruz. Takımımızda bugün çok çok iyi oynayan oyuncularımız vardı ama iyi oynayan oyuncuların daha da fazla olması gerekiyor. Göztepe'nin armasını daha iyi temsil etmemiz gerekiyor. Bu arma her şeyden daha önemli. Biz Göztepe'yiz. Göztepe'yi iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."