Teknik Sorumlumuz Şakir Özkayımoğlu, B. Bandırmaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Gürsel Aksel kaptanımın sözüyle başlamak istiyorum, "Biz bugüne kadar Göztepe'de formamıza hiç ihanet etmedik, ettirmedik. Size şerefli bir forma bıraktık." Şerefli formamızı sonuna kadar koruyacağız. Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz!

Çocukların hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnanılmaz bir iş başarıyoruz. Çok doğru işler yapıyoruz. Çok yürekli, çok kaliteli ve özgüvenli oyuncularımız var. Hafta içi seyahatler, maça gelirken konsantrasyon, Göztepe'ye bağlılık... İçeride muhteşem bir sevgi seli vardı. Evimizde son cezalı maçımızdı. 15 gün sonra muhteşem taraftarımızla buluşuyoruz.

Bandırmaspor çok önemli bir takım. Son 6 maçında 5 galibiyet 1 beraberlikleri vardı. Çalışmalarımızı, merkezden başlattıkları atakları engellemek üzere yaptık. Zor gol yiyen bir takımız ve zor gol yediğimiz için de bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik ve galibiyeti aldık. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği maçı sonrasında ise evimizde Boluspor maçı ile taraftarlarımızla buluşuyoruz. Göztepe camiasına hayırlı olsun. Evlatlarımızla gurur duyuyoruz. Muhteşem bir galibiyet. 2 hafta üst üste galibiyet aldık. Başta dediğim gibi Gürsel kaptana özel bir hediye vereceğiz. Gürsel kaptanımızı da saygıyla anıyorum."