Teknik Direktörümüz Radomir Koković, A. E. Şanlıurfaspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Öncelikle bugün tekrardan muhteşem bir atmosfer yaratan taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Biz onların enerjisi ve desteğiyle çok daha güçlü ve iyi bir takımız.

Umduğumuz gibi bir oyun açılışı oldu. Çok agresif bir şekilde 4-2-4 formasyonuyla basarak başladık. Fakat golden sonra taktiksel olarak defansif anlamda istediğimizi yansıtamadık.

Devre arasında bazı değişiklikler yaptık. Bir reaksiyon gösterdik. Ana formasyonumuz olan 3-4-3'e döndük ve bu şekilde savunma anlamında daha istikrarlı bir görüntü yansıttık. Ofansif olarak da daha iyiydik.

Aslında maçın sonuna doğru gerçekleşen ofansif geçişlerle ilgili çok mutlu değilim çünkü daha fazla gol bulabileceğimiz pozisyonlar yakaladık fakat bunları gole çeviremedik. Bu bizim antrenmanlarda üstüne çalışmamız gereken bir durum.

Sakat oyuncularımızın çoğu takıma döndü. Neredeyse bütün oyuncularımız sağlıklı durumda sadece birkaç sakat oyuncumuz var. Genel olarak istediğimiz görüntüye kavuşmuş durumdayız. Özellikle kaptanımız İsmail geri döndü. Bundan dolayı çok mutluyum. Bu galibiyette takıma verdiği katkıdan dolayı da ayrı bir mutluluk duyuyorum.

Geride bıraktığımız 9 haftada 6 maçı gol yemeden tamamladık. Bu bizim gerçekten sağlamak istediğimiz ve devam ettirmek istediğimiz istikrar."