Teknik Direktörümüz Radomir Koković, A. Keçiörengücü karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

""Maç hakkında konuşmadan önce yarının önemine değinmek istiyorum. Yarın Türkiye için çok önemli bir gün çünkü Cumhuriyet'in 100. yılı ve bu vesileyle Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anmak istiyorum. Yarın gerçekten de tüm Türkiye için önemli ve anlamlı bir gün. Ben bir yabancı olarak bu özel günü tüm kalbimle kutluyorum. Ayrıca yarın bu özel günü kutlayacağız ama aynı zamanda barış için dua etmemiz gerekiyor.

Oyuncularımla, takımımımla gerçekten gurur duyuyorum. Bu maçın ne kadar zor geçeceğini daha önce de belirtmiştim çünkü A. Keçiörengücü çok mücadeleci ve iyi bir takım. Ayrıca kendi sahalarında da çok iyi oynuyorlar. Zor bir maç olacağını biliyorduk.

10. haftaya geldik ve biz hala deplasmanda gol yemeyen bir takımız. Ben bununla gurur duyuyorum ve bizim kuvvetimizin, inancımızın buna dayandığını düşünüyorum.

Oyuncularımı tekrardan tebrik ediyorum çünkü hepsi gerçekten bu kulüp için her şeyini vermeye ve fedakarlık yapmaya hazır. Haftanın her günü bu fedakarlıklarını sürdürüp, çok çalışıyorlar. Çok güçlü bir antrenman kültürümüz var. Bunu sürekli olarak geliştirmeye devam etmemiz gerekiyor.

Bugün İzmir'den Ankara'ya gelen ve bizi sonuna kadar mükemmel bir şekilde destekleyen taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Onlar her zaman yanımızda ve her zamanki gibi bugün de mükemmellerdi. Umarım biz de bugün onları gururlandırmışızdır."