Teknik Direktörümüz Radomir Koković, Boluspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Öncelikle taraftarlarımıza buraya kadar geldikleri, bizi sonuna kadar destekledikleri ve galibiyeti birlikte kutladığımız için teşekkür ediyorum.

Boluspor'u da tebrik ediyorum çünkü Boluspor iyi bir takım. Çok mücadele eden ve iyi bir şekilde antrenöre edilen bir takım. Biz bu maçın kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. O yüzden bu maça iyi bir şekilde hazırlandık. Özellikle maçın ilk yarısında fazlasıyla iyiydik. İkinci yarıya başlamadan önce rakibimizin risk alacağını biliyorduk ve bu şekilde oldu. Daha sonra bir penaltı oldu ve kalecimiz Lis'in kurtarışı bize fazladan moral ve enerji verdi. Bu bizim için çok önemliydi ve ardından 2. golü bulduk.

Bu bizim arka arkaya 3. deplasman galibiyetimiz oldu. Böyle sert bir maçta önemli bir galibiyet aldıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum.

Son olarak şu an için heyecanlanacak bir şey yok. Henüz bir şey başarmadık. Biz sezon başında kendimize bir hedef koyduk ve bu hedefe varmak için sürekli olarak sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Ben şu an doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum."