Teknik Direktörümüz Radomir Koković, Kocaelispor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Öncelikle mental anlamda maçı oynamaya hazır olmadığımızı söyleyebilirim. Oyuncularım çok fazla baskı hissettiler ve istediklerini sahaya yansıtamadılar. Psikolojik olarak maça iyi başlayamadık.

Aslında biz bu gece agresif olmak istiyorduk. Bu maça farklı bir formasyon ile başladık. 4-3-3 formasyonunu kullandık. Açık bir oyun planımız vardı ve bu da oyunun yönünü özellikle ofansta değiştirmekti ama sahada çok sabırsız davrandık. Bunu bir türlü yapamadık. Oyunu kurarken atağa sağdan başlayıp yine sağdan bitirmeye çalıştık. Soldan başladığımız da ise yine soldan bitirmeye çalıştık. Aslında planımız bunun tam tersiydi. Sürekli oyunun yönünü değiştirip daha sonra iyi bir şekilde öne doğru çıkıp, ofansif orta sahalarımızın defans arkasına atacağı koşular ile ilerlemek istiyorduk ama bunu istediğimiz şekilde uygulayamadık. Bunu oyuncularım ile değerlendireceğim ve neden istediğimizi sahaya yansıtamadığımız üzerine çalışmalar yapacağız.

Aslında oyunla ilgili şiddet ve istek anlamında negatif bir şey söyleyemem. Oyuncularım gerçekten sonuna kadar mücadele ettiler ancak bazen mücadele yeterli olmuyor. Aynı zamanda akıllı olmanız ve oyun planına sadık kalmanız gerekiyor fakat bunu başaramadık.

Bizim özellikle ofansif anlamda sakat oyuncularımız var. Billal, Palmer ve Tijanic gibi oyuncularımız henüz iyileşmediler. Bu yüzden ön tarafta kısıtlı bir seçeneğe sahibiz. Gol yedikten sonra oyunun kontrolünü ve istediğimiz hakimiyeti sağlayamadık. Bizle olsalardı tabii farklı olabilirdi fakat şu an durum bu şekilde. Bizler yine de nerede hata yaptığımız üzerine oyunu en iyi şekilde analiz edeceğiz.

Son olarak bugün gerçekten inanılmaz bir atmosfer yaratan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Bugün muhteşem bir ortam oluşturdular. 90 dakika boyunca bizi desteklediler. Bu gece onlara galibiyeti armağan edemediğimiz için çok üzgünüz."