Teknik Sorumlumuz Şakir Özkayımoğlu, Pendikspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Çocuklarla gurur duyuyorum. Bugün sahada yaptıkları çok doğru işler var. 13. dakikada net pozisyon, 18. dakikada penaltı kaçıyoruz, 19. dakika net pozisyon, 23. dakika net pozisyon, 24. dakika net pozisyon ve 45. dakikada da yine net bir pozisyonumuz var. İlk yarıda 1 penaltı kaçırıyoruz ve 5 net pozisyonumuz var. Acaba Pendikspor'a karşı hangi takım bu kadar pozisyona girmiştir. Pendikspor çok kaliteli, ne yaptığını bilen bir takım ama ne yazık ki futbolun bazen adaleti olmuyor.

Michee bugün gol krallığına da oynayabilirdi. Devre arasında sakatlığı olmasına rağmen biz biraz daha oynamasını, gayret etmesini istedik. Golünü de attı.

Rakibimizin çok fazla hamle oyuncusu var. Oyuna giren çok kaliteli oyuncuları var. 90. dakikada şansız bir şekilde golü yedik. Çok üzüldük. İnanın çocuklar içeride çok üzgün ama hepsiyle gurur duyuyoruz. Camia olarak dimdik ayaktayız. Gösterdikleri mücadeleden ötürü hepsini alınlarından öpüyorum.

Taraftarlarımız yine muhteşemdi. Onları buradan 3 puan ile göndermek, mutlu etmek isterdik ama ne yazık ki futbolda böyle şeyler olabiliyor. Maç boyunca pozisyon vermedik ama son dakika buldukları pozisyon ile beraberlik golünü yemiş olduk. İnanılmaz üzgünüz. Bu kadar iyi bir oyuna karşı taraftarlarımıza 3 puan hediye etmek isterdik. Ne yazık ki olmadı. Tüm oyuncularımızı verdikleri mücadeleden ötürü tebrik ediyorum."