Teknik Sorumlumuz Şakir Özkayımoğlu, D. Boluspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"96 gün sonra taraftarlarımız ile buluştuk. Muhteşem bir buluşma oldu. Taraftarlarımız gerçekten Türkiye'nin en iyisi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Gönül isterdi ki arkamızda bu kadar büyük bir destek varken taraftarlarımızı galibiyetle evlerine gönderelim. Ne yazık ki sahamızda puan kaybettik. Bu üzücü ama sevindirici tarafı 1-0'dan sonra oyuncularımız yüreklerini ortaya koydu. Kvasina, Emirhan, Palmer ve Tarık hamlelerinden sonra oyunun hakimiyetini aldık. Buradan galibiyet alarak taraftarlarımızı mutlu edebilirdik. Olmadı ama çocukların mücadelesinden son derece memnunuz. Oyuna sonradan giren oyuncularımız çok katkı verdi. Yeni transferlerimizden istediğimiz verimi bugün ne yazık ki alamadık. Önümüzde bir İzmir derbimiz var. Eski mabedimiz olan Doğanlar Stadı'na gidiyoruz. Orada da çok büyük anılarımız var. Taraftarlarımız yine arkamızda olacak. İzmir derbisinden galibiyet ile ayrılmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz.

Taraftarlarımız bugünkü destekleriyle bizleri çok mutlu etti. Her zaman arkamızda varlar. Onların hakkını ödemek için elimizden gelen her şeyi yapacağız."