Teknik Sorumlumuz Şakir Özkayımoğlu, A. Keçiörengücü karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

“Çok önemli bir maçtı. Samsunspor galibiyeti çok kritikti. Müthiş bir enerji sarf ettik. Buraya takımı dinlendirerek geldik. A. Keçiörengücü ise BAY geçmiş durumdaydı. Bu maç bizim açımızdan çok kritik bir maçtı ama bizde muhteşem bir oyuncu grubu var. Onlarla ne kadar gurur duysak az. Muhteşem bir taraftarımız var. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmıyorlar. Onlar bizden vazgeçmiyor, futbolcularımız da sahada vazgeçmiyor.

Erhan’ın sakatlanması ile sahada 5 yabancı olduğu için ve yedek stoperimiz Marko olduğu için Palmer’ı da çıkarmak zorunda kaldık. Yabancı kuralını dengelemek açısından değişiklikler bu şekilde oldu. 2. yarıda rakibimizin taktiksel değişikliğe gitmesiyle Mamah’ın defans arkası koşusu ile 2. golü bulduk. Gel gelelim 5 dakika içinde de 2 gol yedik. En son 4 Aralık’ta 2 gol yemiştik. Bu bize yakışmadı ama çocuklara helal olsun mücadeleyi bırakmadılar ve kazandık. 

Biz Şanlı Göztepe’yiz. Taraftarlarımızla beraber İzmir’imize 3 puanla birlikte dönüyoruz. Şimdi 6. Sıradayız bu bizim için mutluluk verici. Maç maç gidiyoruz. Bugün seviniyoruz, yarın seviniyoruz ama hafta sonu önemli bir maçımız var. Biz maneviyatla, Göztepe ruhuyla, armasıyla oynayan bir takımız. Çok büyük bir aileyiz. Hepsiyle gurur duyuyorum. İyi ki Göztepeliyiz.

İsyan Marşı’nın 18 yıl önce ilk defa okunduğu yer burası. 3 puan bütün Göztepe taraftarına İsyan Marşı ile birlikte armağan olsun.”