Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında 16 Nisan Pazar günü saat 20.30'da oynayacağımız Eyüpspor maçının biletleri yarın saat 11.00'de Passolig sistemi üzerinden satışa çıkacak.

Karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde:

1. Kategori: ₺475

2. Kategori: ₺365

3. Kategori: ₺200

4. Kategori: ₺145

5. Kategori: ₺55

6. Kategori: ₺55

Misafir: ₺55

•Passolig hizmet bedeli bilet fiyatlarına dahildir.

•1 kişi en fazla 3 adet bilet alabilecektir.

•7 yaş ve altı çocuk taraftarlarımız için Passolig zorunluluğu yoktur ve ebeveynleri ile birlikte stadyumda maç izleyebilecektir.

Engelli Taraftarlarımızın Dikkatine

Kulübümüz sizlerden gelen öneri ve talepleri değerlendirmeye devam ediyor. Engelli taraftarlarımız için en iyisini yapmak için azami özen gösterilmektedir.

Engelli kontenjanını 102 olarak belirleyen kulübümüz engelli biletlerini de internet üzerinden yapılacak olan başvurularla veriyor. Böylece engelli taraftarlarımızın kulübe ya da herhangi bir gişeye gitmesine gerek kalmıyor, oturduğu yerden cep telefonu ya da bilgisayarından bilet başvurusu yapabiliyor.

Engelli bilet talep formu yarın saat 11.00'de https://gozte.pe/engellibileti adresinde açılacaktır. Formu dolduran ilk 102 taraftarımıza bilet tanımlanacaktır.

Peki yeni sistem nasıl çalışıyor?

Öncelikle kulübümüz tarafından tutulan Engelli Taraftar Listesine kayıt olmanız gerekmektedir.

Engelli kartı fotokopisini kulübümüze getirerek başvuru yapan taraftarlarımız otomatik olarak bu listeye eklenmiştir. Yeniden kayıt yapmaları gerekmemektedir.

Yeni kayıt olmak isteyen taraftarlarımızın ise Başbakanlık tarafından verilen Engelli Kartı ve Kimlik Kartlarıyla kulübümüze gelip kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Bu bölümde refakatçi hakkı bulunan taraftarlarımız(%80 üzeri engeli olan taraftarlarımız/engelli kartında refakatçi hakkı işaretli olan taraftarlarımız) kendi başvurularını yaptıktan sonra refakatçileri için de sisteme bilgi gireceklerdir.

Bilet yüklemeleri yapılacak olan engelli taraftarlarımız kapasite dolduğunda https://gozte.pe/engellibileti sayfasından duyurulacaktır.