Teknik Sorumlumuz Şakir Özkayımoğlu, Eyüpspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

“Bizim için çok önemli olan bir final maçıydı. Yine gol yemeden 1-0 galibiyet ile 6’ncı sıraya yükseldiğimiz bir maçtı. İlk maç bir penaltı golüyle mağlup olmuştuk. 17 puandaydık, Eyüpspor ise 33 puandaydı. Aramızda 16 puan fark vardı. Bugün itibariyle 1 maçımız eksik, Adanaspor’dan 3 puan gelecek yani aramızdaki puan farkı 1. İşte Göztepe’nin ayak sesleri bu. Oyuncularımız bütün övgüleri hak ediyor, büyük bir yürekleri var. Hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Benim evlatlarım sahada basmadık yer bırakmıyorlar. Göztepelilik ruhunun, armasının, sevdasının ve formasının ne olduğunu sahada mücadeleleriyle gösteriyorlar. Hepsini tebrik ediyorum. Ayaklarımız yere sağlam basarak geliyoruz. Şahane bir aileyiz.

Maçın hakemi Arda Kardeşler bugün çok iyi bir yönetim gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum. Süper Lig hakemleri farkını gösteriyor.

Eyüpspor, Arda Turan’ın gelmesiyle moral bulmuştu. Biz ise taktik disiplinimizden vazgeçmeden ilk 15 dakika baskıyla başlayıp, sonucu almak için plan yapmıştık. Bununla birlikte çalıştığımız bir duran toptan golü bulduk. Son maçlarda duran toplardan skor üretmeye başladık. Çok iyi çalışıyoruz.

Övgüyü hak eden şahane bir taraftarımız var. 90 dakika boyunca susmadılar. Her zaman arkamızdalar, varlıklarını hissettiriyorlar. Hepsinden Allah razı olsun.

Göztepeli olduğumuz için çok mutluyuz. Göztepe armasını, formasını temsil ettiğimiz için gururluyuz. Bu galibiyet Göztepe camiasına hayırlı olsun. Evlatlarımızın hepsini ayrı ayrı tebrik ediyoruz. Maneviyatla oynayan muhteşem bir topluluk.”