Teknik Sorumlumuz Şakir Özkayımoğlu, Manisa FK karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Değeri açısından çok önemli bir maçtı. Manisa FK kazansaydı play-off hattına, bize yaklaşacaktı. Biz kazansaydık play-off’u garantileyecektik. İlk yarı oyunun hakimiydik, ikinci yarı ise kötü başladık. Manisa FK ise biraz daha baskılı oyunu daha domine edici şekilde başladılar. Bunun neticesinde de yan topta kendi kalemize attığımız bir gol yedik. Ardından net bir pozisyon yaşadık fakat direkten döndü, olmadı. Sonra Yasin hamlesi yaptık. Yasin ile net bir pozisyon yaşadık fakat golü bulamadık. Daha erken golü bulabilirdik ama son dakikaya nasip oldu.

Bizim evlatlarımız asla vazgeçmiyor. Asla vazgeçmeyen bir takıma sahibiz. İyi günümüzde olmadığımız halde yine vazgeçmeyen bir topluluğuz. Bugün İzmir’e puanla dönmemizi sağladılar. Atınç’ın indirmesi ve haftalardır oynamayan Junior’ın gol atması bizim açımızdan mutluluk vericiydi. Kvasina bizim için çok önemli bir oyuncu. Bugün Kvasina’yı aradık.

Haftaya Ç. Rizespor ile maçımız var. Taraftarlarımıza layık, vazgeçmeyen bir takım olduğumuz için evlatlarımla gurur duyuyorum. Taraftarlarımıza buraya geldikleri için teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta Ç. Rizespor maçını bekliyoruz. Sahadan başı dik ayrılan takım biz olacağız. İzmir’e puan ile döndüğümüz için çok mutluyum."