Teknik Direktörümüz Radomir Koković, Ümraniyespor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Öncelikle Ümraniyespor'u bu iyi oyun için tebrik etmek istiyorum. Maçtan önce gerçekten iyi bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk. Ümraniyespor tecrübeli bir takım ve geçen sene Süper Lig'de mücadele ettiler.

Tabii ki biz bu maça kazanmak için geldik. Maça iyi de başladık ve karşılaşmanın kontrolü bizdeydi. Fakat daha sonra hiç beklemediğimiz bazı sakatlıklar yaşadık ve 2 kere sistemi değiştirmek zorunda kaldık. Bu sistem değişikliklerinin ardından oyuna giren oyuncularımızdan bazıları bu sisteme alışık değildi. O yüzden bazı anlarda sıkıntılar yaşadık. Fakat maçın sonuna doğru kazanmak için her şeyi yaptık. Çok fazla fırsatlar yakaladık fakat bunları gole çeviremedik. Bence 0-0 adil bir skordu ve buradan bu şekilde ayrılıyoruz.

Taraftarlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Her zaman olduğu gibi İzmir'den bizi desteklemek için buraya kadar geldiler. Her zaman bizim yanımızdalar ve güçlerini hissediyoruz. Umarım onları kendi sahamızda mutlu edeceğiz. Kendi adıma bu desteklerini takdir ediyorum. Ümraniyespor'a da sezonun geri kalanında başarılar diliyorum."