Teknik Direktörümüz Radomir Koković, Manisa FK karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Öncelikle bu galibiyetten dolayı tüm oyuncularımı tebrik ediyorum ve taraftarlarımıza da buraya kadar gelip bizi destekledikleri için teşekkür ediyorum.

Her maç için çok sıkı şekilde çalışıyoruz. Bugün de diğer maçlarda olduğu gibi fırsatlar yakaladık ama gole çeviremedik. Bunun üzerine çalışmamız gerekiyor. Fakat oyuncularımın böyle zor bir zeminde Manisa FK gibi güçlü bir takıma karşı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı gurur duyuyorum.

Mame Diouf'un takım arkadaşının son dakikalarda yaptığı bir hatadan sonra 60 metre sprint attığını görünce gerçekten bizim doğru yolda olduğumuzu gördüm. Biz, bu kulüp ve şehir için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Sakatlıklarla mücadele eden oyuncularımız var. Bu oyuncular takımın anahtar oyuncuları. Umarım en kısa zamanda sakatlık sürecini atlatıp takıma katılırlar.

Benim için çok önemli bir şeyi belirtmek istiyorum. Bu sezon deplasmanda oynadığımız 3. maç ve hiç gol yemeden 7 puan topladık. Çok sıkı çalışmaya ve yaşadığımız sorunları onarmaya devam etmemiz gerekiyor. Bu şekilde sahamızda da oynadığımız maçları kazanıp taraftarlarımızı mutlu edeceğiz."