Teknik Direktörümüz Stanimir Stoilov, Boluspor karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

"Bugün kazanmayı kesinlikle hak ettiğimizi düşünüyorum çünkü çok daha iyiydik. İlk yarıda önemli fırsatlar yakaladık fakat değerlendiremedik. Daha sonra ilk yarının son dakikalarında attığımız penaltı golü ile öne geçmek bizim için iyi oldu. Aynı zamanda oyuncularımız bugün biraz baskı altında oynadılar çünkü bu maçın öneminin farkındaydılar. Tabii bu durum bazı oyuncularımızın hatalar yapmasına da sebep oldu ama genel olarak çok daha iyi olduğumuzu düşünüyorum çünkü çok daha dinamik ve agresiftik.

Rakibimiz de iyi bir takım ve bugün sahada iyi şeyler yapmaya çalıştılar ama biz onlara agresif ve ileride baskı ile cevap verdik. Bunu bütün maç sürdürmeye çalıştık. O yüzden istediklerimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum.

Bugün çok fazla taraftarımız bizimle birlikteydi ve her zaman olduğu gibi stadı doldurdular. Oyuncularımız da taraftarlarımız için her şeylerini vermeleri gerektiğini farkında. Daha önce taraftarlarımıza bizim için ne kadar önemli olduklarını ve her zaman desteklerine ihtiyacımız olduğunu söylemiştim. Bugünkü maçta da bunu gördük. Bizimle birlikteydiler. Taraftarlarımıza her maçı kazanacağımızın sözünü veremem ama onlar bizimle birlikte olduğunda her şeyimizi vereceğimizin sözünü verebilirim. Onlarla birlikte olduğumuzda çok daha güçlü bir takım ve kulübüz. Taraftarlarımıza hedefimize varmak için her şeyi yapacağımızın sözünü veriyorum.

Takım olarak daha sıkı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Kendimizi ve futbolumuzu geliştireceğiz. Bir sonraki maçlarda daha iyi oynamak için her şeyimizi vereceğiz."