İZVAK(İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı), kulübümüze ziyaret gerçekleştirdi. Yeni yıl için iyi niyet dileklerinde bulunularak başlanan toplantıda yapılması planlanan projeler üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Toplantının ardından yapılan açıklamalar şu şekilde:

Başkanımız Mehmet Sepil: Sayın İZVAK yöneticileri bugün kulübümüzü ziyarete geldi. Kendilerine şu an Göztepe'mizin yürütmekte olduğu başta stat ve altyapı tesisi projeleri ile ilgili bilgi verdik. Bu arada İZVAK ile daha önce yapmış olduğumuz temaslarda yeni stat projesinde salonumuzu kaybedeceğimiz için bu konuda kendilerinden yardım istemiştik. Çünkü İZVAK tüm İzmir kulüpleri için şehri tarayıp bu tür alanları tespit etmeye çalışıyor. Bugün bize yakın olan alanları görüştük, bu konuda İZVAK ile kulübümüze ciddi bir salon kazandırmak için birlikte hareket edeceğiz. 

İzmir'de kulüplere yardımcı olacak bu tür bir kuruluşa çok ihtiyaç vardı, İZVAK bu ihtiyacı karşılıyor. Hep söylüyorum şu an örneğin futbolda lideriz diğer bütün takımlar şehir takımları. Şehir takımları şehirdeki tüm kuruluşlar ile birlikte çok daha kolay birlik sağlayabiliyor. Uzun vadede İZVAK'ın da şehri birleştiren, güzel tesislere yardımcı olabilen bir kuruluş olacağına inanıyorum ve bu konuda kendilerine tam destek veriyoruz Göztepe Spor Kulübü olarak.

İZVAK Başkanı Ali Erten: Biz İZVAK olarak bütün İzmir kulüplerinin emrindeyiz. Bizden herhangi bir destek istendiğinde derhal ve hızla çözüm olarak çalışmaya hazırız. Nitekim Göztepe'miz için bir salon projesi üzerinde çalışmaya başlıyoruz. Ön çalışmalarımız olmuştu zaten bugünkü görüşmenin ardından bu konuda hızla yol alacağız. Aynı şekilde bütün kulüplerimizin tesisleşme yolundaki çalışmalarında yanında olacağız.