Kulübümüz ile İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun iş birliği ile düzenlenen “Umuda Elini Uzat” sosyal sorumluluk projesi kapsamında planlanan etkinliklerin ilki 11 Nisan Salı günü İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda gerçekleşti.

Kulübümüzün tarihini anlatan video gösterimi ile başlayan etkinlik efsane oyuncularımız Nevzat Güzelırmak, Halil Kiraz, Cenap Öztezel, Ertan Öznur, Mehmet Türken ve Cudi Vergili’nin yaptıkları konuşmalar ile devam etti. Çocukların göstermiş olduğu büyük ilgi ve sorular ile keyifli anlar yaşayan efsane futbolcularımız, lakaplarının hikayelerini ve anılarını çocuklar ile paylaştı. Kurum 1. Müdürü Vural Temür efsane futbolculara böyle güzel bir etkinlik ile yanlarında oldukları için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından çocuklar, efsane takım ve kurum müdürlerinin beraber yemek yemesi ile devam eden etkinlik, kurum müdürlerinin efsane futbolcularımıza kurumu gezdirmesi ile sonlandı. Getirilen spor ve kırtasiye malzemeleri projenin mimarlarından Behçet Şenözhür tarafından İzmir Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun çocukların ihtiyaçlarını karşılamak için oluşturulan mağazasına teslim edilirken, kurumda bulunan çocuklar tarafından yapılan seramik üzerine Göztepe ve kurum logosu işlemesi ise müzemize konmak üzere teslim alındı.