Futbol Okulu öğrencilerimiz Karşıyakalı yaşıtları ile Zübeyde Hanım'ın anıt mezarını ziyaret edip Anneler Günü'nü kutladı. 

Karşıyaka'da bulunan Zübeyde Annemizi ziyarete giden Bodrum Futbol Okulumuzun öğrencileri ve velileri, Karşıyakalı yaşıtları tarafından karşılanarak, Karşıyaka çarşıda yürüdü. Yürüyüşte İzmir Marşı ve Atatürk sloganları ile alkış toplayan çocuklar, ziyaretin ardından parmak izleri ile oluşturdukları dostluk tablosunu ve formalarını birbirlerine armağan ederek renkli görüntüler oluşturdu. 

Kulübümüz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon desteği ile gerçekleşen projede Bodrum Futbol Okulu sorumlumuz Emrah Çatak; bu özel ve anlamlı günü daha da anlamlı hale getirmek amacıyla Atatürk çocuklarını en büyük anneye getirmekten dolayı mutluluk duyduklarını, Göztepe-Karşıyaka arasındaki rekabete rağmen, bu dostluk tablosuna bugünlerde fazlasıyla ihtiyacımız olduğunu belirterek, misafirperverliklerinden ötürü Karşıyaka Spor Kulübü yetkililerine teşekkür etti. 

Karşıyaka Futbol altyapı kafilesinin uğurladığı Göztepe Bodrum Futbol okulu öğrencileri, 17:00'da oynanacak Samsunspor maçı seramonisinde görev almak üzere stadyuma doğru yola çıktılar.