İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği(İZSİAD) futbol takımımızın Süper Lig'e yükselmesi halinde 350.000 TL prim vereceğini açıkladı.

Gerçekleşen basın toplantısında konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt "Bugün İzmir futbolu açısından sıradışı bir gün. İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinin oluşturduğu İzmir Sanayici ve İş Adamları Derneği, İzmir futbolunun  gelişimine bir nebze de olsa katkıda bulunma hedefiyle taşın altına iki elini birden koyuyor. Koskoca İzmir'in uzun yıllardır Süper Lig'te takımı olmaması hepimizi üzen önemli bir eksikliktir. Bugün Süper Lig'in kapısına kadar gelen tek takımımız Göztepe'dir ve gün İzmir olarak Göztepe'ye sahip çıkma ve Göztepe'yi motive etme günüdür. Bu duygularla Perşembe günü başlayacak Play-Off maçları öncesinde Göztepe'mize başarılar diliyoruz. Başaracağına ve Süper Lig'e çıkacağına olan inancımız tamdır. Göztepe camiasına, yönetimine, teknik ekibine, futbolcularına son derece güçlü bir arkanızdayız mesajı vermek adına 350 üyeli İZSİAD olarak 350.000 lira Süper Lig primi vermeyi taahhüt ediyoruz. Şimdiden analarının ak sütü gibi helal olsun." ifadelerini kullandı. 

Basın toplantısında yer alan İZSİAD Üyesi, GÜRES Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güres "Böyle bir girişime önderlik eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum. Mensubu olduğum İZSİAD ile böyle bir şeye ön ayak olmak İzmir'deki diğer örgütlere bir mesaj niteliği taşımaktadır. Göztepe'mize Süper Lig yolunda kucak dolusu başarılar diliyorum" dedi.

Son olarak konuşan Başkanvekilimiz Talat Papatya ise "Öncelikle, Sayın Hasan ve Mustafa Bey ile değerli yönetim kurulu üyelerine bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Biz Göztepe Spor Kulübü olarak elimizden geldiğince İzmir'e de hizmet etmeye çalışıyoruz. İzmir'in kıskanılacak çok şeyi var ve kıskanacak hiçbir şeyi yok bence. Göztepe olarak da aynı şekilde düşünüyorum ama gittiğim yerlerde 2 şeyi çok kıskandım birincisi statları çok kıskandım. Çok şükür o anlamda önemli adımlar atıldı çok kısa sürede benim kendi adıma bu kıskançlığım sona erecek. İkincisi ise şehir takımlarına gittiğimiz şehirlerdeki kuruluşların, belediyelerin, örgütlerin takımlarını sahiplenmeleriydi. Bugün çok şükür İZSİAD sayesinde bu konuda da yeni bir sayfa açacağımızı düşünüyorum. Bu gerçekten rakamsal değerinin ötesinde bir hamle. İçinde 35 olan her şey bizim için çok değerli o açıdan rakamın da ayrı bir değeri var tabii ki ama bunun bir kar topu etkisi yapacağını düşünüyorum, inşallah bir çığ gibi büyüyecektir bu destek. Bu öncü hareketleri için İZSİAD'a çok teşekkür ediyorum. Göztepe, İzmir'in bir değeridir, Göztepe Süper Lig'e çıktığı zaman bütün İzmir kazanacaktır." şeklinde konuştu.