Göztepe'miz ile oyuncular ve kulüpler nezdinde nitelikli sigortaların öncü şirketi olan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Urla Adnan Süvari Tesislerimizde gerçekleşen törende Başkanımız Mehmet Sepil, IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Süha Güçsav ile IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi hazır bulundu.

Yapılan anlaşmaya göre IBS Sigorta 2017-2018 sezonunda Futbol A Takımımızın forma sırt reklam sponsoru oldu.

İlk olarak konuşan Başkanımız Mehmet Sepil ilgilerinden ötürü IBS Sigorta'ya teşekkür ederek "Biz sponsorluk olayına sadece formamızda isim taşımaktan çok hangi uluslararası firmalarla işbirliği yapabiliriz diye bakıyoruz. Biz sponsorluk olayına sadece formamızda ismini taşımaktan çok, hangi uluslararası firmalarla işbirliği yapabiliriz diye bakıyoruz. Bugün lansmanını yaptığımız IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği firması dünyanın sayılı firmalarından birisi olan dünyanın 6. büyük reasürans firması UIB ile ortak. Bizim için bu tür uluslararası firmaları aramıza almak ve onlarla daha da ilerleyecek işbirlikleri kurmak çok önemli onun için kendilerine Göztepe'ye ve İzmir'e gösterdikleri ilgiden ötürü çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. 

IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Süha Güçsav öncelikle Süper Lig'e yükselen takımımızı tebrik ederken "Göztepe Spor Kulübü'nün son yıllarda çok ciddi bir başarısı var. Göztepe merdivenleri hızla tırmanan bir kulüp ve bu da 20. senesini kutlayan şirketimiz IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği'nin performansı ile çok uyumlu. Bu yüzden işbirliği için kendimize Göztepe'yi seçtik. İzmir'in potansiyeli iş kolumuz açısından çok yüksek. Göztepe ile yapılan işbirliği de şirketimiz IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği için çok önemli bir fırsat olacak. Hali hazırda İstanbul, Ankara ve Mersin'de ofislerimiz var. Buna şimdi İzmir'i de ekleyeceğiz. Sonuç olarak bugün bizi çok heyecanlandıran bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin üçüncü büyük şehri olan İzmir'in Süper Lig hasretini dindiren Göztepe'nin Süper Lig'e renk katacağını belirten IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi ise "Biz IBS Ailesi olarak, İzmir'in büyük değerlerinden Göztepe'nin, Süper Lig'de çok değerli ve büyük başarılara imza atacak potansiyelde bir takım olduğuna gönülden inanıyoruz. Tüm taraflara değer katacak bu birliktelik ile Türk futboluna verdiğimiz desteğin ve duyduğumuz güvenin bir kez daha altını çiziyor, Göztepe'ye başarılar diliyoruz." diye konuştu.