Geçtiğimiz sezon olduğu gibi 2017-2018 sezonunda da takımımızın ana sponsoru olan Türkerler Holding ile gerçekleşen sponsorluk anlaşması, Türkerler Holding’in Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtım ofisinde düzenlenen basın toplantısında Başkanımız Mehmet Sepil ve Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker tarafından imzalandı. 

Gerçekleşen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Efsane takımımızın oyuncuları ve Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve futbolcularımız yer aldı.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Geçtiğimiz yıl işbirliği anlaşmasını imzalarken, ‘İlk hedef Süper Lig ardından uluslararası başarı’ demiştik. İlk adım büyük bir başarıyla tamamlandı. Şimdi sıra Avrupa’da” dedi. Büyük bir heyecanla Göztepe’nin yanında olmaya ve desteklemeye kararlı olduklarını kaydeden Türker, “Biz Göztepe’ye inandık. Göztepe’nin Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla hedefleri birer birer gerçekleştireceğinden hiç şüphe duymuyorum” diye konuştu. 

Başkanımız Mehmet Sepil ise geçen sene henüz işin başındayken başlatılan bu işbirliğinin Süper Lig’e taşınmasından son derece memnun olduğunu belirterek “Kulübümüz, Türkerler ve Mahall Bomonti İzmir’in desteğiyle şimdi daha güçlü. Göztepe’nin bu yükseliş sürecinde yanımızda olan dostum Kazım Türker’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaratacağımız sinerjiyle İzmir’e, Göztepelilere büyük mutluluklar yaşatacağımıza hiç şüphe duymuyoruz” diye konuştu.