Başkanımız Mehmet Sepil, Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ve yönetim kurulu üyelerimiz 1inci Kordon Balık Restoran'da gerçekleşen yemekte basın mensupları ile bir araya geldi.

Hafta sonu başlayacak olan ikinci yarı öncesinde değerlendirmelerde bulunan Başkanımız Mehmet Sepil "Öncelikle bu yemekte bize ev sahipliği yapan Mustafa Güres kardeşime teşekkür ediyorum. Genel olarak değerlendirecek olursak biz sezon öncesinde ligde tutunabilmenin ve kadro iskeleti oluşturmanın önemi üstünde durduk. Ligimiz çok zor bir lig, ilk yarıda topladığımız 30 puan çok büyük bir başarı. Geleceğimiz adına en önemli şeyler ise stat ve akademi. Bu iki konuda da büyük atılımlar yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Bütün çalışma arkadaşlarıma ilk yarıdaki özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum

Sizlere Özgür Gündoğan'ı da tanıtmak isterim, Ocak ayından itibaren kendisi kulübümüzde idari yapılanmamızın en üstünde görev yapmaya başladı. Spor dünyasında çok önemli tecrübelere sahip bir isim kendisi. Kulübümüz hızla büyüyor, çalışan sayımız artıyor. Türkiye'nin en organize kulübüyüz organizasyon şemamızı en iyi hale getirmek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Özgür Gündoğan ise "Bence Göztepe çok iyi yerlere gidecek bir yapılanmaya sahip. Şu an ülkemizdeki doğru model Göztepe'dir ve bu model önümüzdeki yıllarda hak ettiği değeri bulacaktır. Ben de Göztepe ve İzmir ailesine katıldığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Göztepe'mizi iyi günler beklediğini belirten Teknik Direktörümüz Tamer Tuna ise "Göztepe büyük potansiyele sahip bir camia ve ben de bu camianın içinde yer aldığım için çok mutluyum. İlk yarıda hedefimiz ligi ilk 15 içinde bitirmekti bunu başardık, ikinci yarıda da bunu hedefliyoruz. Biz bu yılın ve gelecek sezonun yapılanmasıyla ilgili bir plan içindeyiz. Göztepe kurumsal yapısıyla ve projeleri ile tarihinde olduğu gibi büyük başarılara imza atmaya aday bir kulüp, bunun için çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.