Göztepe'mize uzun yıllar hizmet veren Türk futbolunun önemli isimlerinden efsane futbolcumuz Gürsel Aksel'i vefatının 40. yılında mezarı başında andık.

Koca Kaptanımız Gürsel Aksel'in mezarı başında yapılan anma törenine efsane takımımızın oyuncuları, Başkan Vekilimiz Talat Papatya, Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş, Takım Menajerimiz İlhan Şahin, Müze Müdürümüz Adil Artuner ve futbolcularımızın yanı sıra kulüp personelimiz katıldı.

Anma töreninde konuşan efsane oyuncumuz Nevzat Güzelırmak "Bizim zamanımızda ben değil biz vardık. Kazanılan başarılarda herkesin emeği var. En büyük emeklerden birisi de koca kaptanımızındı. Onu özlemle anıyoruz." dedi. 

Başkan Vekilimiz Talat Papatya ise "Efsanelerimizin açtığı yolda devam ediyoruz. Bugün tarihimizin en önemli isimlerinden Gürsel Aksel'i anma töreninde eskiler ve yeniler bir araya geldik. Biz çok büyük bir aileyiz." ifadelerini kullandı.

Son olarak söz alan Teknik Direktörümüz Bayram Bektaş ise Göztepe'nin çok önemli bir tarihe sahip olduğunu belirterek Efsane Göztepe ruhunu yansıtmak için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.