Göztepe ailesi olarak Türk Kızılayı İzmir Şubesi ile ortaklaşa yapacağımız "Bir Atkı Bir Oyuncak" kampanyası ile Göztepe armamızı taşıyan atkı, bere, eldiven gibi kışlık ürünlerimizi köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi minik dostlarımıza gönderiyoruz.

2017-2018 Sezonunda Konyaspor ile oynadığımız maçta toplanan atkı ve oyuncaklar ihtiyaç sahibi minik dostlarımıza ulaşmış ve kendilerini çok mutlu etmişti. Şanlı Göztepe Taraftarı'nı bir kez daha göreve çağırıyoruz.

14 Aralık Cuma günü oynayacağımız Bursaspor maçında Bornova Stadyumu çevresine kurulacak standlardaki Kızılay görevlilerine ürünlerinizi bırakarak bu kampanyaya destek olabilirsiniz.

Göztepe armalı ürünlerimiz bu kampanya ile Türkiye'nin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacak ve minik dostlarımızın ısınmasına yardımcı olacak.

Kampanya Nasıl Çalışacak: Dilerseniz elinizde bulunan ya da maç öncesinde stadyum önünde yer alacak GÖZGÖZ Karavan'dan alacağınız atkı, bere, eldiven, oyuncak gibi ürünleri stat çevresinde kurulacak olan Kızılay noktalarına teslim edebilirsiniz.