Artık GÖZTEPE LUKOIL CARD’LI takımının LUKOIL kartı ile akaryakıt alımlarında en az %5 indirim kazanıyor!

Kulübümüzün dünya enerji devi LUKOIL ile ortaklığı kapsamında, büyük Göztepe taraftarı GÖZTEPE LUKOIL CARD ile akaryakıt alımlarında %8’e varan indirim kazanıyor!

İş ortaklığı kapsamında taraftarlarımız, kullanımlarına sunulan GÖZTEPE LUKOIL CARD’LARI ile hem kendileri akaryakıt alımlarında anında %8’e varan indirimden faydalanacaklar hem de kulübümüzün büyük başarılara ulaşmasına katkıda bulunacak finansal desteği sağlayacaklar.

Taraftarlarımız için özel tasarlanan GÖZTEPE LUKOIL CARD, size en yakın LUKOIL istasyonundan anında ve ücretsiz olarak temin edilebilir.

Kartlarını alan taraftarlarımız, kartlarını kartın arka tarafındaki anlatıldığı şekilde, AKTIF boşluk, kart numarası boşluk, AD – SOYAD bilgilerini yazarak, 0532 752 05 85’e kısa mesaj atmak suretiyle aktive edilebilirler.

Bu önemli işbirliğine, tüm taraftarlarımızın GÖZTEPE LUKOIL CARD’LARINI alarak destek vermeye devam etmelerini ve büyük başarılara ulaşma yolunda katkıda bulunmalarını bekliyoruz.

Detaylara http://lukoil.com.tr/831/sayfalar/kademeli-iskonto adresinden ya da 444 45 85 LUKOIL çağrı merkezinden 7/24 ulaşabilirsiniz.