Göztepe'mizin 10-14 yaş aralığındaki çocuklarımız için, 1-7 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği Göztepe Yıldızlar Akademisi Yaz Kampı'nın başvuruları açıldı.

Ege Üniversitesi içinde bulunan tek özel yurt olan Egeyurt'ta konaklayacak olan çocuklarımız, 7 spor dalında kulübümüzün hocalarından alacakları eğitim ile hem bilgi sahibi olacak hem de yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacaklar. Futbol, Voleybol, Basketbol, Yüzme, Okçuluk, Atletizm ve Cimnastik dallarında verilecek eğitimlerin yanında öğrencilerimizin konaklayacağımız Egeyurt'ta boş zamanlarını değerlendirebilecekleri Satranç, Masa Tenisi, Açık Hava Sineması, Karaoke, Zumba, Dart, Yoga, Dans Gecesi, Uçurtma Uçurma ve Aquapark gibi aktiviteleri de bulunmaktadır. 

Konaklayacağımız Egeyurt, Ege Üniversitesi içinde bulunan tek özel yurttur. Yurt, Kız ve Erkek blokları olarak iki ayrı bloktan oluşmaktadır. Spor tesislerine beş dakika, Çocuk Hastanesine 50 metre uzaklıktadır. Her odada klima, buzdolabı, televizyon, banyo, tuvalet, bazalı yatak, komodin, kişiye özel çalışma masası ve Digiturk yayını bulunmaktadır. Çocuklarımızın güvenliği için 7/24 20 güvenlik personeli ve 276 adet kapalı devre kamera sistemi ile izlenmekte olup yangın, deprem gibi afetlere karşı üst seviyede güvenlik tedbirleri sunar. Kız ve erkek bloklarımızın iki ayrı parmak izi sistemi mevcut olup bloklar arası geçiş yapılmamaktadır. Böylelikle kamp içerisindeki giriş ve çıkışlar kontrol altına alınmaktadır. Kahvaltı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı ve akşam yemekleri konaklayacağımız Egeyurt'ta yenilecektir.

Çocuklarımızı kaliteli zaman geçirecekleri kampımıza bekliyoruz. Başvurularımız kontenjan ile sınırlıdır.

Kayıt olmak için: https://goztepe.org.tr/yazkampi