Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşerek yaptığı değerlendirme sonucunda TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla, lig ve kupa müsabakalarında locaların yüzde 50 kapasitesi kadar seyirci alınmasına karar verildiğini açıklamıştı. Bu kararın üzerine kulübümüz Fenerbahçe karşılaşmasında Gürsel Aksel Stadyumu loca bölümünde rezerve edilmemiş 45 koltuğu çekiliş ile hediye etmişti.

Tribünde tüm futbolseverlerin hayranlıkla dinlediği marşlarımızı söylediğimiz, 3 puanı omuz omuza, kol kola hep birlikte kutladığımız günlerin özlemini yaşıyor, kalplerimiz bir olsa da pandemi koşulları sebebiyle bir süre daha sosyal mesafemizi koruyoruz.

Kulübümüz, A. Alanyaspor maçı için yapılan değerlendirmede; tüm sağlık tedbirlerinin eksiksiz uygulanması şartı ile Gürsel Aksel Stadyumu Batı Tribününde oluşturulacak, TFF tarafından onay verilen geçici locadaki koltuklarla birlikte toplam 400 biletin çekiliş ile hediye edilmesi kararını almıştır. Çekilişe 2019-20 sezonunda Gürsel Aksel Stadyumu'nda kombine sahibi olan taraftarlarımız katılabilecektir.

Yapılacak çekilişin ardından 400 şanslı taraftarımız açıklanarak müsabaka biletleri Passolig hesaplarına yüklenecektir.

2019-20 sezonunda Gürsel Aksel Stadyumu'nda kombinesi olan taraftarlarımız; GOZTEPE yazıp birer boşluk bırakarak TC KİMLİK NO VE HES KODU bilgilerini 4781'e SMS olarak göndererek çekilişe katılma hakkı kazanacak. Çekiliş için başvuru 27 Ekim Salı günü saat 18:00'de başlayıp 29 Ekim Perşembe günü saat 15:00'te sona erecektir.

Süper Lig'in 7. haftasında oynayacağımız A. Alanyaspor müsabakasını Gürsel Aksel Stadyumu'nda izleme şansını yakalayan taraftarlarımız yapılacak çekilişin ardından 29 Ekim Perşembe günü 18:00'de açıklanacaktır.

Çekilişin kazananları www.wask.co adresinde bulunan çekiliş yazılımı ile programatik şekilde belirlenecek olup, kazananların listesi https://www.wask.co/goztepesk adresinde yayınlanacaktır. WASK firması, çekilişlerin şeffaf ve adil yürütülmesi adına, geliştirdiği yazılım ile bu çekilişe güvenle aracılık etmektedir.

Çekiliş Kuralları

*Fenerbahçe maçında çekilişten faydalanan taraftarlarımız bu çekilişte değerlendirmeye alınmayacaktır.
*Çekilişe 2019-20 Sezonunda Gürsel Aksel Stadyumu'nda kombine sahibi olan taraftarlarımız katılabilecektir.
*Taraftarlarımızın çekilişe katılmak için 1 mesaj atmaları yeterli olacaktır. Fazla gönderilen SMS'ler otomatik olarak silinmektedir.
*18 yaşından küçükler çekilişe katılamamaktadır.
*Kişi sadece kendi adına başvuru yapabilir.
*Bilet kazanan taraftarlarımız, Passolig Kart E-Bilet kullanım sürelerinin güncel olmasını kontrol etmelidir. Tanımlama esnasında Passolig Kartının vizesi olmayan taraftarlarımız haklarını kaybedeceklerdir.
*Taraftarlarımızın çekilişe katılırken HES KODU göndermeleri zorunludur.