Kulübümüz ve İş Bankası'nın iş birliğiyle hayata geçirilen Maximum Göztepe Kart, bugün Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşen basın lansmanı ile tanıtıldı. Kulübümüzün ev sahipliğinde düzenlenen lansmana; Başkanvekilimiz Talat Papatya, İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Mesut Dinçer, Bankanın İzmir Bölge Müdürlüğü yöneticileri ile kulüp yöneticilerimiz ve basın mensupları katıldı. 

Gürsel Aksel Stadyumu görseli ve kulübümüzün armasıyla özel olarak İş Bankası tarafından tasarlanan Maximum Göztepe Kart ile taraftarlarımız hem kulübümüze destek oluyor hem de Maximum dünyasının ayrıcalıklarından yararlanıyor. 

Maximum Göztepe Kart’ın basın lansmanında konuşan İş Bankası Bireysel Bankacılık Satış Müdürü Mesut Dinçer, kartı; Göztepe Spor Kulübü taraftarlarının kulüplerine destek olma arzularını dikkate alarak, taraftarların cüzdanlarında taşımaktan ve kullanmaktan mutluluk duyacakları biçimde büyük bir özen göstererek tasarladıklarını vurguladı. Dinçer, “Maximum Göztepe Kart’ın en önemli özelliği, taraftarlara bu kart ile yaptıkları harcamalarda MaxiPuan, taksit imkanı gibi Maximum dünyasının ayrıcalıkları sağlanırken bir taraftan da İş Bankası tarafından bu kart ile yapılan harcamalar üzerinden Göztepe Spor Kulübü’ne maddi destek sağlanması dedi. Mesut Dinçer, GÖZGÖZ Store’larda Maximum Göztepe Kart’a %10 indirim ayrıcalığının sunulacağını da belirtti.

Başkanvekilimiz Talat Papatya ise Göztepe Spor Kulübü ve İş Bankası gibi iki köklü ve öncü kurumun hayata geçirdiği bu ortak kart çalışması için emeği geçen herkese teşekkür etti. Kartın, Şanlı Göztepe Taraftarına ayrıcalıklar sağlayacağını belirten Talat Papatya, “İş Bankası, sosyal sorumluluk projeleri ile de pek çok alana katkı veriyor biz de Göztepe Spor Kulübü olarak sosyal sorumluluk noktasında çok hassasız. Bu anlamda da ben bu iki kurumun çok yakıştığını düşünüyorum. İş Bankası'nın 1925 yılında İzmir'deki ilk şubesini açması da bizim için güzel bir tesadüf. Bu anlaşmanın iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.  

Maximum Göztepe Kart’a taraftarlar “GÖZGÖZ” boşluk TCKN’lerini yazıp 4402’ye SMS göndererek veya tüm İş Bankası Şubelerinden başvurabiliyor.