30 Ekim 2020 tarihinde şehrimizde şiddetli bir şekilde hissedilen ve üzücü kayıplara neden olan Ege Denizi Depremi'nin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Kulübümüz ve GİADER (Göztepeli İşadamları Derneği) iş birliği ile organize edilen "Birlikte Aşacağız" yardım kampanyası kapsamında, yaşadığımız depremin ardından ertelenen ve 9 Aralık 2020 tarihinde oynanacak olan A. Alanyaspor karşılaşmasının biletleri depremzede hemşehrilerimize destek olmak için satışa çıktı.

Covid-19 önlemleri kapsamında seyircisiz oynanacak olan müsabakada biletler depremin yaralarını sarmaya yardım etmek için satışa sunuldu. 35 TL'den satışa sunulan biletler https://www.passo.com.tr/tr/etkinlik/goztepe-alanyaspor-birlikte-asacagiz/1546319 üzerinden satın alınabilecek. Satın alım sonrası bu organizasyon için hazırlanan pdf bilet bağışçının mail adresine gönderilecektir.

Bu vesileyle depremde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyoruz. Depremin ilk anından itibaren yaraları sarmak için emek veren herkese tekrar tekrar minnetlerimizi sunuyoruz. 

Biz büyük bir aileyiz, haydi A. Alanyaspor maçı için satışa sunulan destek biletlerini satın alarak kenetlenmeye ve yaraları sarmaya devam edelim!

Bilgilendirmeler:

Bilet alımında Passolig tarafından komisyon alınmayacaktır.
*"Birlikte Aşacağız" Kapsamında satışa sunulan destek biletleri 31 Aralık 2020 saat 15:00'e kadar satışta kalacaktır.
*Kampanya kapsamında toplanan tüm bağışlar "Birlikten İzmir Doğar" Kampanyasına bağışlanacaktır. "Birlikten İzmir Doğar" kampanyası İzmir Ticaret Borsası, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İzmir Esnaf ve Sanaatkarlar Odaları Birliği, Ege Genç İş İnsanları Derneği, Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği, İzmir Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği koordinasyonunda, deprem sonucunda ailesinde vefat olan depremzedelere konut yapımı, ihtiyaç olması halinde sosyal ve eğitim alanlarının yapımı ile gerekli olabilecek diğer ihtiyaçların karşılanması amacıyla  başlatılmıştır.