İyi gün, kötü gün, ligler, hava şartları ne olursa olsun takımının yanında olan Şanlı Göztepe Taraftarı bu zorlu günlerde de tribündeki yerini alacak. 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle futbola dönüşümüz seyircisiz olacak olsa da dileyen taraftarlarımız lisanslı formalarını bırakarak Gürsel Aksel Stadyumu tribünlerinde Göztepe taraftarı ruhunu yaşatabilecek.

Forma teslimi uygulaması 8 Haziran Pazartesi günü başlayacaktır.

Formaların geri tesliminde forma sahibine bu uygulamanın hatırası olarak bir yama(patch) hediye edilecek. (İlgili yamayı duyuru görselinde görebilirsiniz)

Uygulama hakkında bilgilendirmeler;

-Forma teslimi Gürsel Aksel Stadyumu'nda yer alan GÖZGÖZ Mağazaları Satış Noktası'na yapılacaktır.
-Forma teslimi uygulaması 8 Haziran Pazartesi günü başlayacaktır. Taraftarlarımız Pazartesi gününden itibaren her gün saat 10:00 ile 18:00 saatleri arasında stadyumumuzun İnönü Caddesi kısmında yer alan GÖZGÖZ Mağazaları Satış Noktası konteynerine uğrayarak formalarını teslim edebilirler.
-Teslim edilecek formanın lisanslı forma olması zorunludur. Lisanslı forma herhangi bir sezona ait olabilir.
-Forma dışında herhangi bir ürün teslimi yapılamamaktadır.
-Teslim alınan formalar sezon sonuna kadar iç sahada oynayacağımız tüm müsabakalarda kullanılacaktır. İç sahada oynayacağımız son seyircisiz karşılaşmanın ardından formalar sahiplerine geri teslim edilecektir.

Haydi Şanlı Göztepe Taraftarı Gürsel Aksel Stadyumu tribünlerini formalarımızla dolduralım; #SeniYalnızBırakmadık diyerek formalarınızı Gürsel Aksel Stadyumu'ndaki GÖZGÖZ Mağazaları satış noktasına teslim etmenizi ve iç sahada oynayacağımız karşılaşmalarda tribündeki yerinizi almanızı bekliyoruz!