Göztepe Spor Kulübü Dergisi, kulübümüzün resmi yayın organlarından biri olarak yayın hayatına başlıyor. Kulübümüz ile Pozitif Kurumsal iş ortaklığı çerçevesinde taraftarlarımızla buluşacak dergimiz, nisan ayından itibaren yayınlanmaya başlayacak ve abonelerine ulaştırılacak.

Göztepe Dergisi’nde; sarı-kırmızılı renklere gönül veren taraftarlarımız, kulübümüzün profesyonel ve altyapı takımlarından söyleşilere, tüm branşlarımızdan en özel içeriklere, şanlı tarihimizden kesitlere, camiamızdan haberlere ulaşabilecek. Bunun yanında kültür, sanat, teknoloji dünyasından en güncel içerikler de yine Göztepe Dergisi’nde yer alacak.

Kulübümüzün resmi dergisine abone olmak isteyen taraftarlarımız Göztepe Dergisi Çağrı Merkezi’ne 0850 430 1925 ve 0538 011 0827 telefon numaralarından ulaşarak abonelik işlemlerini gerçekleştirebilecek.  

Göztepe Dergisi aboneleri bunun yanında dergimize çoklu üyelik gerçekleştirerek önemli bir sosyal sorumluluk projesine de katkı sağlayabilecek. 

Köy Okullarına Göztepe Dergisi Ulaşacak

Taraftarlarımızın yaptıracağı çoklu abonelikle birlikte Göztepe Dergisi’ne ulaşamayan köy okullarındaki çocuklarımıza, gençlerimize, kardeşlerimize dergimiz en kısa sürede iletilecek ve Göztepe aşkı nesillerden nesillere tüm Türkiye’yi saracak. Abonelerimiz bu sayede hem Göztepe Dergisi’ni kendileri için temin etme hem de köy okullarındaki gençlerimizi sevindirme şansını yakalayacak.