Göztepe Spor Kulübü, Türk sporunun zor günlerden geçtiği pandemi döneminde, yenilikçi bir gelir modelinin parçası haline gelerek, önemli bir başarıya imza attı. Kulüp, Türk sporuna yönelik yatırımlarını sürdüren İngiltere merkezli medya ajansı Capital Sports Media ile sadece sosyal mecralar üzerinden gerçekleştirilecek pazarlama faaliyetlerinin yönetimi kapsamında anlaşmaya vardı.


Kulübümüz bu süreçte önemli bir iş birliğine imza atarak, Türk sporu ile iç içe bir yapıda faaliyetlerini sürdüren Capital Sports Media ile anlaşma sağladı. Kulüp bu çerçevede, sosyal medya içeriklerinin markalarla buluşturulması kapsamında önemli bir gelir elde edecek.
 
Capital Sports Media Türkiye Genel Müdürü Mustafa Turgun açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Bugün, başta seyircisiz oynanan müsabakalar olmak üzere, pandemi kaynaklı birçok etken, spor kulüplerini yeni maddi kaynaklar bulmaya teşvik ediyor. Capital Sports Media bu zorlu dönemde daha da öne çıkan dijital iletişimin gücüyle, kulüplere farklı gelir modelleri ile kazanç elde etme potansiyeli sunuyor. Göztepe Spor Kulübü’nün bugün yapının bir parçası haline gelmesi, aynı zamanda dünya çapındaki bu iş modelinin de parçası olması anlamına geliyor. Bu vesileyle bu önemli iş birliğinin hem İzmir’in önemli değeri Göztepe’ye hem de Türk futboluna başarı getirmesini ve katkı sağlamasını içtenlikle diliyorum.”