Göztepe’mizin Fan Token’ı $GOZ arzı, 27 Nisan Salı Socios.com uygulamasında yer alacak FTO ile gerçekleşecek. Bilmeniz gereken her şey bu yazıda!
Göztepe’mizin Fan Token’larına sahip olma günü geldi çattı!

27 Nisan Salı Socios.com uygulamasında yapılacak olan FTO ile $GOZ Fan Token lansman arzı gerçekleşmiş olacak. $GOZ Fan Token, Socios, FTO tüm bunlar neler mi? Haydi tek tek cevaplayalım.
FTO uzun haliyle Fan Token Arzı, Fan Token’ların sınırlı bir süreyle ilk kez piyasaya arz edildiği dönemin adıdır. Her kulüp için yalnızca bir kere FTO gerçekleştirilir. Fan Token’lar bu süre boyunca sabit bir fiyatla satılırlar. 

Tarih: 27/04/2021
Yer: Socios.com Mobil Uygulaması ( bit.ly/GOZ-FTO )
Saat: 14.00
Fiyat: 10 TL
FTO Arz Miktarı: 400.000 $GOZ
Toplam Arz Miktarı: 7.000.000 $GOZ

Socios.com nedir?
Socios.com hepsi bir arada taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulamasıdır. Taraftarlara kulüplerine daha yakın olma imkanı sağlar. Resmi kulüp oylamalarında oy kullanmak, hayatta bir kez edinilebilecek tecrübe ödülleri kazanmak gibi birçok yolla $GOZ Fan Token kulüple ilişkinizi geliştirir.

Göztepe’miz, Socios.com’da kendi Fan Token’ını çıkararak platformda Fan Tokenları yer alan, içlerinde  FC Barcelona, Manchester City, ​​Paris Saint-Germain ve AC Milan gibi ekiplerin de bulunduğu 24 takımlık güçlü bir kulüpler ağının parçası oluyor.

$GOZ Fan Token sahibi olmak için bir an önce Socios.com uygulamasını indirin ve kaydınızı oluşturun. Hem kulübümüze destek olun, hem de ayrıcalıklı taraftar olmanın keyfini çıkarın!

Fan Token’lar - Nedir bunlar?
$GOZ Fan Token, süresi sona ermeyen ve sahiplerine Göztepe’ye eşsiz bir erişim imkanı sağlayan dijital bir lisanstır. Fan Token’larınızı kulüp oylamalarında oy kullanmak, VIP maç günü ödülleri, imzalı ürünler ve daha birçok hayatta bir kez kazanılabilecek tecrübe için kullanabilirsiniz.

Fan Token’ları Socios.com uygulamasında $CHZ kullanarak alabilirsiniz. 

$CHZ nedir?
$CHZ, Socios.com uygulamasının dijital parasıdır ve uygulamada Fan Token’ları yalnızca $CHZ’nizle takas ederek alabilirsiniz. Fan Token satın almak herhangi bir çevrimiçi satın alma işlemi kadar güvenlidir.

Nasıl Fan Token satın alabilirim?

Socios.com uygulamasını indir & telefon numaranla kaydol ve email onayını yap
Ana sayfada "$CHZ Yükle"ye tıkla
Kredi kartı veya banka kartıyla $CHZ satın almak için adımları takip et
Ana sayfaya dön, Futbol'a tıkla ve istediğin Fan Token'ı seç
Almak istediğin miktarı belirle ve $CHZ'nle takas et
Bu kadar! Belirlediğin miktar Cüzdan'ına yansıtılacak

$GOZ Fan Token’ın fiyatı ne kadar olacak?
Fan Token’ınızı FTO sırasında alırsanız fiyatı yalnızca 10 TL olacak. FTO sonrasındaki dönemde ise $GOZ Fan Token işleme açılacağı için fiyatı pazardaki talebe göre şekillenecektir.

Oy kullanmak ve Taraftar Ödülleri kazanabilmek için kaç tane $GOZ Fan Token sahibi olmak gerekiyor?
Yalnızca 1 $GOZ Fan Token sahibi olarak oy kullanabilir ve ödül kazanma şansı kazanabilirsiniz ancak ne kadar çok Fan Token sahibi olursanız etki gücünüz ve ödül kazanma şansınız da o kadar artar.

Diğer Özellikler

Token Avı
Token Avı, kullanıcıların $CHZ, $SSU (platformun sadakat tokenı) ve zaman zaman Fan Token’ları ücretsiz olarak konum odaklı artırılmış gerçeklik ortamında toplayabileceğiniz keşif özelliğidir. Tek yapmanız gereken günlük olarak uygulamaya girip etrafınızdaki mevcut tokenları avlamaktır.

Socios Sohbet
Yeni transferler sizi mutlu mu ediyor? Sıradaki oylamayla ilgili heyecanlı mısınız? Fan Token işlemleri, oylamalar, maçlar, takımın performansı ve çok daha fazlasını diğer Fan Token sahipleriyle konuşabileceğiniz sohbet odalarına katılın. Konuşacağınız konular size kalmış. 

Oyunlar ve Ödüller
Futbol bilginize güveniyor musunuz? Kanıtlamak için quizlere ve oyunlara katılın, böylece ödüller kazanın.

Socios United Fan Token’ları
$SSU size Socios ile ilgili konularda söz hakkı veren ve Socios’un bir sonraki adımını belirlemenizi sağlayan sadakat tokenlarıdır. Toplayabildiğiniz kadar fazla $SSU toplayın çünkü çok daha fazla kullanım alanı yolda.