Kulübümüzün resmi Fan Token’ı $GOZ, dünyanın ilk spor ve eğlence temelli kripto para borsası Chiliz.net’de listeleniyor. 

Resmi Fan Tokenımız $GOZ, Chiliz.net’deki listelemeyle birlikte artık  Socios.com uygulamasında da piyasa fiyatından işlem görecek. Listeleme 14 Mayıs Cuma saat 15.00’da gerçekleşecek. Böylece taraftarlarımız, Socios.com uygulaması ve Chiliz.net borsası üzerinden satın alma limiti olmaksızın $GOZ Fan Token işlemleri gerçekleştirebilecek.

Sarı kırmızı renklere gönül veren şanlı taraftarlarımızı $GOZ Fan Token alarak geleceğimizin bir parçası olmaya ve böylece kulübümüze de destek olmaya davet ediyoruz. 

$GOZ Fan Token’ın kulübümüze faydaları neler?
Socios.com hepsi bir arada taraftar etkileşim ve ödüllendirme uygulamasıdır. Taraftarlara kulüplerine daha yakın olma imkanı sağlar. Fan Token’lar dijitalleşen ve globalleşen spor dünyasında kulüplerin en değerli dijital varlıkları haline gelmektedir ve kullanım alanları her geçen gün daha fazla genişlemektedir.

Kulübümüz $GOZ Fan Token ile aralarında FC Barcelona, ​​Juventus, AC Milan, Paris Saint-Germain ve Manchester City'nin de bulunduğu 29 büyük spor organizasyonunun bulunduğu elit bir kadroya katılarak Socios.com ile ortaklık kurdu.

Socios.com 2021 yılı içerisinde, ortaklık kurduğu takımlar ile şimdiden futbol ekosistemine 120 milyon dolarlık gelir yarattı.

$GOZ Fan Token’a sahip olmanın temel faydaları neler?
$GOZ Fan Token, Socios.com uygulaması üzerinden kulüp kararlarını etkilemenize ve kulübümüze benzersiz bir erişim sağlamanıza olanak tanır. Sadece 1 $GOZ Fan Token ile kararlara nüfuz etmeye başlayabilirsiniz. Bununla birlikte, ne kadar çok tokena sahip olursanız, etkiniz o kadar büyük olur ve VIP deneyimler, imzalı ürünler gibi büyük ödülleri kazanma şansınız o kadar yüksek olur.

Peki, piyasa fiyatı ile neyi kastediyoruz?
Yalnızca sınırlı sayıda $GOZ Fan Token bulunduğundan, fiyat piyasa talebine göre belirlenir. Bu nedenle artabilir veya azalabilir. $GOZ'u ne kadar erken alırsanız, o kadar iyidir - bu yüzden, sizler de mümkün olan en kısa sürede aldığınızdan emin olun.

Her oy kullandığımda veya kampanyaya katıldığımda $GOZ Fan Token satın almam gerekir mi?
Hayır! Fan Token’ların süresi asla dolmaz ve tükenmezler! Onlar defalarca kullanabilmeniz için sizindir!


Socios.com’da $GOZ Fan Token alacak taraftarlarımız, önümüzdeki günlerde nostalji formamız başta olmak üzere birbirinden değerli lisanslı ürünlerimizi içeren taraftar ödüllendirme kampanyamızın da kazananları arasında olma fırsatını elde edecek. 

Haydi Göztepe taraftarı, şimdi sıra senin! $GOZ Fan Token al, hem sen kazan, hem kulübümüz kazansın!

#TaraftardanFazlasıOl