Kulübümüz, Türkiye’de İnşaat sektörünün öncü firmalarından Folkart ile iş birlikteliği anlaşması imzaladı.

Bugün gerçekleştirilen lansmanda Folkart, tüm İzmir takımları ile iş birlikteliği anlaşmasına imza atmış oldu. Anlaşmaya göre, Futbol A Takımımız sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formaların göğüs bölümünde “Folkart" logoları ile sahaya çıkacak.

Lansmana, Başkanımız Mehmet Sepil, Başkan Vekilimiz Talat Papatya, Folkart Yapı yöneticileri ve yönetim kurulu üyelerimiz katıldı.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Bugüne kadar güzel İzmir için, kendi alanımızda çok beğenilen, öncü projeler ürettik. Ama bununla kesinlikle yetinmiyoruz. Biz, özel sektörün ve bizim konumumuzdaki şirketlerin, bulundukları şehre ve ülkeye fayda sağlayan kurumsal sosyal sorumluluk ve kurumsal hayırseverlik projeleri altına imza atmalarının kültüre, sanata ve spora destek vermelerinin, çok değerli ve önemli olduğunu düşünüyoruz. Biz Folkart olarak elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkanımız Mehmet Sepil ise "Biz daha 1. Lig'de oynarken Folkart ile buluşmuştuk. Bu proje Türkiye'ye örnek. İzmir'de kazanan iş adamlarımızın yine İzmir'e spor, sanat ve daha bir çok alanda destek olmaları İzmir için çok değerli. Böyle bir projeyi başardıkları için Folkart'a ve Folkart ekibine çok teşekkür ediyorum. İzmir her alanda sporcu yetiştiren bir şehir. Dolayısı ile verilen bu desteklerin sadece futbol ile değil diğer tüm amatör branşlara yayılması İzmir için en büyük ricamdır." dedi.