Göztepe’miz ile Sport Republic şirketi arasında gerçekleşen anlaşma doğrultusunda; tüm amatör branşlarımızın yönetimi, yönetim kurulu üyemiz Mehmet Sepil başkanlığında gerçekleşecektir.

17 amatör branşta faaliyet gösteren kulübümüz Türk sporuna yeni sporcular kazandırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 1000'in üzerinde gencimize ev sahipliği yapan Göztepe'miz farklı branşlardaki milli sporcuları ile ülkemizi temsil etme gururuna erişmektedir. Cimnastik ve okçuluk branşında Ferhat Arıcan ve Yasemin Ecem Anagöz'ün katılımı ile 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda büyük bir gurur yaşayan kulübümüz 2024 Paris Olimpiyatları'nda da bu başarısını sürdürmeyi amaçlamaktadır.

Tanıtımı gerçekleşen Amatör Branşlar İnciraltı yerleşkesi ile bu alanlardaki faaliyetlerimiz çok daha sürdürülebilir bir yapıya bürünecektir. Tesisimiz, genç nüfusu sporla buluşturma ve kötü alışkanlıklardan uzak tutma noktasında çok önemli bir rol oynayacaktır. Yeni tesisimizde yetiştireceğimiz sporcular, ev sahipliği yapacağımız gençlerimiz için şimdiden çok heyecanlıyız.

Amatör branşlarımıza dair tüm detayları takip etmek için sosyal medya hesaplarımız;

Twitter - Instagram